NİĞDE / BOR - Kemerhisar Hisar Ortaokulu

03883292018
03883292018
Adres
KEMERHİSAR BELDESİ CUMHURİYET MAH. LİSE SK. KEMERHISAR HISAR ORTAOKULU B BLOK NO 20/2 BOR / NİĞDE
Vizyon
Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle ilimizde örnek bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
09:00 / 15:35
KALORİFER
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
İL MERKEZİNE KEMERHİSAR NİĞDE OTOBÜSLERİ İLE İLÇEYE İSE KEMERHİSAR MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
İLÇE BELDESİ
İL MERKEZİNE UZAKLIK 26,3 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 8,8 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Yıldız Kız ve Erkek voleybol takımı ile küçükler kız erkek voleybol takımı mevcuttur.